Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Elektriciteit

Easytec zelfbouw, van ontwerp tot het werkt

Een leven zonder elektriciteit kunnen we ons eigenlijk niet meer inbeelden. De toekomst voorspelt dan ook  een nog ruimer aanbod aan elektrische toestellen die ons dagelijks leven veel simpeler zal maken. Bij een nieuwbouw of renovatie is het heel belangrijk om een elektrische installatie te plannen volledig op maat van jouw woning én op maat van de toekomst. Wij bieden zowel klassieke systemen aan met gewone schakelaars tot domotica systemen die bedienbaar zijn vanop afstand met jouw smartphone.

Door je elektriciteit zelf te plaatsen heeft u heel wat voordelen: je bespaart natuurlijk heel wat centjes uit en de voldoening achteraf is veel groter. Maar ook de zelfbouwers die minder ervaring hebben op gebied van elektriciteit staan er bij ons helemaal niet alleen voor. Onze deskundige begeleiding zorgt ervoor dat de installatie tot een goed einde wordt gebracht.

Wij komen verschillende keren langs op de werf zodat je er niet alleen voorstaat. U krijgt van ons een opmaat gemaakt plan voor het leidingen traject, we komen de werf volledig aftekenen en onze handleiding helpt je verder doorheen het volledige zelfbouwpakket.

Easytec levert u een voorbedrade zekeringskast om de aansluiting te vergemakkelijken en we zorgen achteraf voor de elektrische keuringen. Het plaatsen van domotica-systemen behoort ook tot jullie mogelijkheden. Tevens kunnen we dit natuurlijk nog verder uitdiepen door applicaties met smartphone of tablet.

Stel je vraag