Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Zonnepanelen

Easytec zelfbouw, geef jezelf energie

De gratis en onuitputtelijke energie die de zon geeft kan heel eenvoudig gebruikt worden om sanitair warm water of elektriciteit te produceren. Hierdoor kan er tot 60% bespaard worden op gas of elektriciteit waardoor het E-peil van uw woning zal dalen. Voor renovaties is er bovendien ook een aantrekkelijke premie voorzien door de netbeheerder. Bij zonnepanelen voor elektriciteit is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met verbruik, helling, oriëntatie en het beschikbaar dakoppervlakte. Hiervoor komen we gratis langs op de werf om de situatie te bekijken. Zo kan je offerte perfect door ons worden samengesteld. Voor nieuwbouwwoningen kan deze berekening aan de hand van het plan gebeuren.

Onze Easytec zelfbouwpakketten voor zonne-energie zijn perfect compatibel met al onze verwarmingssystemen zodat het steeds mogelijk blijft om bestaande installatie achteraf uit te breiden met zonnepanelen. Onze eenvoudige en duidelijke pakketten worden op de werf geleverd door iemand van ons plaatsingsteam die alles samen met u stap voor stap overloopt en zelfs begeleid bij het plaatsen van de eerste dakhaken.

Heeft u angst om zelf op je dak te klimmen of wilt u slechts een deel van de installatie zelf uitvoeren? Geen nood. U kan steeds beroep doen op één van onze techniekers. Achteraf zorgen wij uiteraard voor de elektrische aansluiting en de keuring zodat je zorgeloos kan genieten van uw geproduceerde energie.

Stel je vraag