Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Over ons

Easytec is al een ruime tijd een zeer sterke referentie voor zelfbouwsystemen inzake verwarming, sanitair, ventilatie en elektriciteit. Wij bieden u de mogelijkheid om via een unieke formule gekoppeld aan onze jaren lange ervaring als professioneel installatiebedrijf tot 50 % van uw budget uit te sparen op je verbouwing of nieuwbouwproject.

Kom gerust langs in onze nieuwe toonzaal die in oktober 2017 te Aalst zijn deuren zal openen. Hierin kunnen wij alle nieuwste technieken en materialen nog beter aan u voorstellen. Dit om u als doe-het-zelver nog een beter beeld te geven met welke producten onze pakketten samengesteld worden.

Kom gerust met een gedetailleerd plan van je woning langs of verbouwing langs. Indien gewenst komen wij ook bij u thuis langs om de werken in detail te overlopen. U krijgt achteraf een volledig op maat gemaakte offerte, op basis van jouw budget en wensen. Dit natuurlijk volledig vrijblijvend en kostenloos. Bij Easytec staan we garant voor een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding alsook een sterke begeleiding tijdens de werken. Zo helpt ons team je stap voor stap door jouw zelfbouw project heen.

Onze geschiedenis…

Easytec zelfbouw is ontstaan uit ECVS dat meer dan 25 jaar geleden is opgestart door Herman Clauwaert als eenmanszaak in het plaatsen van Elektriciteit, Centrale Verwarming en Sanitair, van daar de afkorting ECVS. 15 jaar geleden is zijn zoon Igor Clauwaert in dit verhaal meegestapt en is dit ECVS bvba geworden. Naast ECVS is Easytec in het leven geroepen om de doe-het-zelvers beter van dienst te kunnen zijn.

Sinds jaren bouwden wij ook onze reputatie op het gebied van hernieuwbare energie uit. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter helpen.

Onze ervaring leert ons dat de klant beter af is met een degelijke installatie op maat van zijn woning in plaats van de meest goedkoopste op de markt. Ons bedrijf levert dan ook betrouwbare installaties die hun kostprijs sneller terugverdienen. Niet alleen door de lagere energiefactuur, maar tevens door haar langere levensduur. Zelfbouwpakketten die geleverd worden door Easytec zijn dan ook stukken veiliger en vertonen minder defecten of lekken.

Stel je vraag