Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Verwarming

Easytec zelfbouw, een klare kijk op jouw energie

Welke verschillende systemen bestaan er voor de verwarming van uw woning? Lijkt het u onmogelijk om een keuze te maken tussen deze systemen?

Easytec begeleid u in de verschillende mogelijkheden naar de juiste keuze van verwarmingsbron, radiatoren of ventilo-convectoren, verschillende leidingen, regelingen al dan niet weersafhankelijk. Kortom alles wat voor uw verwarmingscomfort nodig is. Al onze zelfbouwpakketten zijn op maat van uw wensen, mogelijkheden en budget. In samenspraak met een Easytec-medewerker berekenen we de warmte die nodig is tot in detail en stellen we het juiste verwarmingssysteem aan u voor.

Condensatieketel

De zekerheid die wij u kunnen bieden steunt op een grote knowhow, een continu kwaliteitsstreven en een sterke innovatiedrang. Easytec biedt u dan ook een verscheidenheid aan producten en dat is uniek. Bij ons vindt u alles voor het creëren van een aangenaam warmtecomfort in een op maat gemaakt zelfbouwpakket. Onze toestellen garanderen dat u met een minimum aan energie een maximaal comfort kan bereiken. Onze condensatieketels kunnen indien u dat wenst zelfs gecombineerd worden met hernieuwbare energie zoals warmtepompen en zonneboilers.

De nieuwste generatie condensatieketels zijn dan ook zeer zuinig, compact en intelligent. Met de condens i-reeks zorgt Junkers Bosch voor een nieuwe verwarmingsstandaard. Deze compacte, energiezuinige condensatieketel staat voor een hoog verwarmings- en warmwatercomfort in een uniek design. Een revolutionair maar eenvoudige techniek die zich perfect aanpast aan uw huis.

Warmtepompen

Welke verschillende soorten warmtepompen bestaan er ? Zoekt u een verwarmingsbron die betaalbaar en onuitputtelijk is ? Wij tonen u alle verschillende warmtepompsystemen.

Warmtepompen zijn de beste keuze wanneer u lage verwarmingskosten wilt combineren met een milieuvriendelijke warmteproductie. De energie die een warmtepomp verbruikt is gratis en onbeperkt voorradig in de natuur.

Meer weten over warmtepompen.

Radiatoren

Aan de hand van een op maat gemaakte warmteverliesberekening worden de juiste radiatoren voor uw zelfbouwpakket samengesteld. In onze toonzaal hebben we gaande van traditionele tot design radiatoren opgesteld om jullie keuze te vergemakkelijken.

In samenspraak met u komen we op de bouwplaats langs om alles na te kijken en op te meten. Zo bent u er zeker van dat de gekozen radiatoren geschikt zijn voor uw woning.

Vloerverwarming

In de loop der jaren hebben we ons kunnen specialiseren in het plaatsen en begeleiden van zelfbouwpakketten voor vloerverwarming. Een Easytec technieker komt het pakket gratis afleveren op de bouwplaats. Aangezien onze technieker reeds te plaatse is geeft deze u nog wat extra tips en tricks. U krijgt bij levering natuurlijk een volledig gedetailleerd verlegplan van de verschillende kringen in uw woning. Zo kan u het vloerverwarmingssysteem makkelijk zelf plaatsen.

Wilt u een helpende hand bij het aansluiten of testen van uw vloerverwarmingssysteem? Een Easytec-specialist is steeds telefonisch beschikbaar of komt indien nodig ter plaatste om deze taak van u over te nemen.

Stel je vraag