Deze website maakt gebruik van cookies. Door het gebruik van deze website, aanvaardt u de cookies. Meer info
OK, begrepen
Sanitair

Easytec zelfbouw, een waterdicht plan

Iedereen wenst in zijn woning te genieten van comfortabel sanitair. Ook hiervoor ontwerpen wij volledig volgens je wensen en budget een zelfbouwpakket zodat u overal snel en voldoende warm water heeft. Voor de aanmaak van sanitair warm water heeft u keuze uit verschillende opties. Een gaswandketel met ingebouwde doorstromer of een vrijstaande boiler. Ook een energiezuiniger systeem zoals zonneboiler of warmtepomp zijn in zelfbouw mogelijk.

Indien u regenwater wenst te recupereren, kan je uw totale waterverbruik per dag een heleboel reduceren. Zo is het mogelijk om het toilet, de wasmachine en de buitenkraan aan te sluiten op een regenwaterpomp. Als je in eerste instantie nog geen regenwaterpomp zou willen plaatsen dan splitsen we de installatie toch al op zodat je achteraf zonder breekwerk het regenwater kan gebruiken.

De watermaatschappij legt bepaalde regels bij de toepassing van sanitaire systemen op. Heel wat kopzorgen kunnen we jullie besparen door een goed ontworpen installatie en professionele begeleiding aan te bieden.

Ook voor sanitaire toestellen en badkamermeubels kan je in onze toonzaal terecht.

Stel je vraag